GeluidsbegrenzerOplossingen

Geluidsbegrenzer

CATEGORIE 1 = 85dB(A)
DATEQ SPL-2
DATEQ SPL-2TS
CATEGORIE 2 ≤ 95dB(A)
DATEQ SPL-D2
DATEQ SPL-3
DATEQ SPL-3TS
CATEGORIE 3 ≤ 100dB(A)
DATEQ SPL-D2
DATEQ SPL-5

Geluidsbegrenzer

OORBESCHERMING
SPARKPLUG

DATEQ SPL5 geluidsbegrenzer

De SPL5 is de meer uitgebreide versie van de SPL3TS. Het geluidsniveau wordt geregistreerd door de microfoon en verwerkt door de microcontroller. Het uitgangsniveau wordt indien nodig gecorrigeerd.

DATEQ SPL5

In live-situaties kan de SPL5 worden gebruikt om de geluidsdruk te bewaken. Als het noodzakelijk is kan de SPL5 eventueel de netspanning van de podium-apparatuur uitschakelen. Vooraf kan de band worden gewaarschuwd door middel van een lamp. In een niet-live situatie (dus de muziek wordt gespeeld over de aangesloten PA-installatie) is de SPL5 aangesloten tussen de mengtafel en de eindversterkers. Het gemeten microfoon-niveau wordt gebruikt om de uitgangsverzwakking te bepalen.

Een nieuwe functie van de SPL5 is de mogelijkheid om informatie over de geluidsdruk in het interne geheugen op te slaan. De gegevens worden bewaard voor een periode van twee maanden. Met behulp van de PC-software kunnen de gegevens uit de limiter worden gelezen. Het configureren van de limiter gebeurt met dezelfde software. Voordat het mogelijk is om aanpassingen in het systeem te maken moet de software geregistreerd worden. Hierdoor wordt het onmogelijk voor onbevoegden om het systeem aan te passen.

€1421,75 incl. BTW
(bekabeling en installatie worden afzonderlijk aangerekend)

GeluidsbegrenzingTechnische specificaties

  • Werkt volgens het DATEQ SPL limiter principe
  • Ondersteund zowel live als elektronische muziek
  • Uitgebreide programmatie mogelijkheden
  • 3 tijdsloten per dag
  • Uitgebreide fraude detectie
  • 2 maanden data opslag
  • Registratie alleen noodzakelijk als het systeem aangepast moet worden
Geluidsbegrenzers.be © 2013