GeluidsbegrenzerOplossingen

Geluidsbegrenzer

CATEGORIE 1 = 85dB(A)
DATEQ SPL-2
DATEQ SPL-2TS
CATEGORIE 2 ≤ 95dB(A)
DATEQ SPL-D2
DATEQ SPL-3
DATEQ SPL-3TS
CATEGORIE 3 ≤ 100dB(A)
DATEQ SPL-D2
DATEQ SPL-5

Geluidsbegrenzer

OORBESCHERMING
SPARKPLUG

DATEQ SPL2TS geluidsbegrenzer

DATEQ SPL2TS

In steeds meer cafés, bars, zalen en clubs wordt een maximale geluidsdruk bepaald. Om zeker te weten dat u zich hieraan houdt zijn er limiters, die het signaal afvlakken. De meeste peak-limiters zorgen echter voor een kleine vervorming. De SPL2TS doet dit niet; deze zorgt er namelijk voor dat de akoestische geluidsdruk beneden de vastgestelde waarden blijft, terwijl eventuele kleine pieken de limiter passeren. Hierdoor blijft u onder de vastgestelde waarden zonder uw geluid te vervormen zodat u en uw klanten kunnen blijven genieten van uw muziek!

De SPL2-TS is de standaard versie van onze geluidsdruk-begrenzers. Hij biedt de oplossing voor de meeste van uw geluidsproblemen. Deze limiter wordt door steeds meer instanties gezien als de beste in zijn klasse. De microcontroller in de begrenzer meet continu het ingangs-signaal en verzwakt de uitgang zoveel als noodzakelijk is om de maximale geluidsdruk beneden een vooraf ingestelde waarde te houden. Omdat de SPL begrenzers geen piek-limiters zijn, wordt de dynamiek van de muziek niet aangetast.

Op de SPL2TS kunnen zowel de ingangsgevoeligheid (threshold) en de uitgangsverzwakking (output-level) worden ingesteld. Alle connectoren en de regelaars kunnen na de installatie worden verzegeld, zodat deze achteraf niet meer kunnen worden aangepast.

De SPL-2TS heeft bovendien een atoomklok ingebouwd, zodat u uw dag in drie dagdelen kan indelen. Elk dagdeel kan een eigen maximale geluidsdruk toegekend krijgen, waardoor u bijvoorbeeld overdag op een hoger niveau kan spelen dat 's nachts. Tevens hebben de SPL-TS versies fabrieksinstellingen die voldoen aan de norm die door de meeste gemeentes wordt voorgeschreven. Mocht het nodig zijn, kunt u de instellingen altijd aanpassen via de meegeleverde software.

€744,15 incl. BTW
(bekabeling en installatie worden afzonderlijk aangerekend)

GeluidsbegrenzingTechnische specificaties

  • Professionele SPL geluidsbegrenzer
  • Uitgangsniveau te controleren via treshold adjust (-40db to 0db)
  • Drie uitgangsniveau LED:
  • Detect (als signaal hoger wordt dan de instelling)
  • Reduction (signaalniveau wordt gereduceerd)
  • Overload (signaalniveau gaat over de 14dB en is gereduceerd bij 20dB)
  • Gebalanceerde XLR inen uitgangen
Geluidsbegrenzers.be © 2013